Holdfényfürdő a Hévízi-tavon

Dátum: 2024-05-17 19:00-23:00 Helyszin: Hévíz Tófürdő

 

Különleges esti program a Hévízi Tófürdőn!

Igazi party hangulatot varázsolunk a Hévízi-tóra!

Az este sztárvendége Lotfi Begi!

 

hevz_1483.jpg
hevz_1483.jpg

Nyitvatartás:

Jegyár: 6.500 Ft/fő

Jegyvásárlás: online a https://jegy.spaheviz.hu/ oldalon vagy a rendezvény napján a helyszínen.

 

Belépőjegy tartalma:

Jegyvásárlásra 2024. május 3-tól biztosítunk lehetőséget online a https://jegy.spaheviz.hu/ oldalon, illetve a rendezvény napján a helyszínen. A programon csak 16 év felettiek vehetnek részt. A jegyek korlátozott számban elérhetőek.

Az online megvásárolt QR-kóddal ellátott jegyek karszalagra történő beváltását javasoljuk megtenni a rendezvény napján – a Hévízi Tófürdő napközbeni nyitvatartása során –, hogy elkerüljék az esti sorbanállást a pénztáraknál.

Csak a kijelölt területeken megengedett a fürdőzés. Wellness részlegen egyidejűleg maximum 50 fő tartózkodhat. Belépés, jegyváltás és az online megvásárolt jegyek beváltása karszalagra aznap a Festetics Fürdőházban és a Főbejáraton keresztül lehetséges.

Vitál Bár alkoholmentes és alkoholos long drinkekkel, meleg és hideg italokkal várja a fürdőzőket. Medio büfénk kínálata az este folyamán street-food ételekkel egészül ki.

Fizetési eszközök: kézpénz, bankkártya, SZÉP-kártya (OTP, K&H, MBH). A Welcome drink a belépőjegy mellé tartozó kupon ellenében váltható be. Online vásárlás esetén a kupont a helyszínen biztosítjuk a belépő karszalag mellé. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. Jegyárat nem áll módunkban visszatéríteni. Ez a jegytípus kizárólag 2024 május 17-én este használható fel. Rossz idő esetén a programmódosítás jogát fenntartjuk. A programokon mindenki saját felelősségére vesz részt. Rendezvényen való részvétellel hozzájárul, hogy Önről fotók/felvételek készüljenek, melyek marketing célokra szabadon felhasználhatók.

Vissza az előző oldalra