AJÁNDÉKUTALVÁNY

Tegye különlegessé az ünnepeket, vásároljon Hévízi Tófürdőbe szóló ajándékutalványt szeretteinek!

 

3.jpg
3.jpg

Ajándékozzon élményt hozzátartozóinak legyen szó születésnapról, évfordulóról, családi alkalomról, vagy már karácsonyi ajándékról.

Választható belépő típusok:
Kedvezményes jegyek váltására nincs lehetőség. Bérletek vásárlása esetén további kaució (2.000 Ft / karszalag) fizetése szükséges a Tófürdő pénztárnál. A voucherek a kiállítását követően 12 hónapig válthatóak be. 
 
 
 
Jegytípus információ: 
  • 3 órás belépő: Napi jegy, csak a kiváltás napján használható fel a belépéstől számított 3 órára. Egyszeri belépésre jogosítja fel használóját. 
  • Egész napos belépő: Napi jegy, csak a kiváltás napján használható fel nyitvatartási időben. Egyszeri belépésre jogosítja fel használóját. 
  • 10 órás bérlet: A kiváltás napjától számított 15 naptári napig használható fel, a felhasználható időt perc alapon számolja. Napi kétszeri belépésre jogosítja fel használóját, az első kilépést követően 15 perc türelmi idő után biztosított a második belépés. A karszalag kiváltásakor 2.000 Ft kaució fizetése szükséges, amit a felhasználást követően a pénztárban visszatértítenek, erre a lejáratot követően maximum 5 nap áll rendelkezésre. 
  • 20 órás bérlet: A kiváltás napjától számított 25 naptári napig használható fel, a felhasználható időt perc alapon számolja. Napi kétszeri belépésre jogosítja fel használóját, az első kilépést követően 15 perc türelmi idő után biztosított a második belépés. A karszalag kiváltásakor 2.000 Ft kaució fizetése szükséges, amit a felhasználást követően a pénztárban visszatértítenek, erre a lejáratot követően maximum 5 nap áll rendelkezésre. 

A voucherek a kiállítást követően 12 hónapig válthatóak be. A jegyek wellness használatra (szauna, jacuzzi, stb.) és kezelések igénybevételére nem jogosítja fel használóját. Wellnesskiegészítő jegyet nem áll módunkban ajándékutalvány formájában kiállítani, így annak megváltása csak személyesen történhet a Tófürdő pénztáraiban. 

Megrendelés:
További információ:

Az utalást követően az elkészült sorszámmal ellátott ajándékutalványokat e-mailen tudjuk megküldeni, PDF formátumban, melyeket kinyomtatva tudnak felhasználni (nem névre szólóak). A számlát utólag postai úton küldjük a megadott címre.
Az utalvány kiállításánál számolni kell legalább 1-3 munkanap átfutási idővel, legkorábban akkor tudjuk küldeni, miután a pénzügyi osztály jelezte felénk az átutalás sikerrésegét.

Fizetés csak átutalással lehetséges!
Vissza az előző oldalra