ONLINE FÜRDŐGYÓGYÁSZATI ELLÁTÁSOK FOGLALÁSA

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünk 2024. március 1-től bevezeti az e-mail útjántörténő fürdőgyógyászati ellátások foglalási lehetőségét.

 

fürdőgyógyászat_online_popup.png
fürdőgyógyászat_online_popup.png

E-mail útján foglalható fürdőgyógyászati ellátások:

[5/2004. (XI.19) EüM rendelet előírásaival összhangban]

Foglalás módja: a kezelőlapot és vényt elektronikus úton, e-mailben fogadjuk a betegiranyitas@spaheviz.hu címre. Kérjük az itt tartózkodás pontos kezdő- és végdátumát megjelölni szívesdkejenek!

Munkatársaink elkészítik a kezelések beosztását, melyet válasz e-mailben megküldenek az Ön részére. Felhívjuk figyelmüket, hogy az előzetesen megküldött kezelési beosztás a kezelések igénybevételére nem jogosít, csak az eredeti kezelőlapot (két példány) és az eredeti vény leadását és a kiegészítő díj megfizetését követően válik felhasználhatóvá. 

A kért kezelések érvényesítése az első kezelés időpontja előtt legalább 1 órával lehetséges személyesen személyazonosságát igazolva. 

Betegség miatt történő lemondáshoz kérjük küldje meg az orvosi igazolást elektronikus formában. Minden egyéb előre tervezhető lemondást egy héttel a kúra megkezdése előtt kérjük e-mailben megküldeni. Lemondásokat csak és kizárólag írásban fogadunk. 

Az e-mail útján beosztott kezeléseken helyben módosításra nincs lehetőség. 

Bővebb felvilágosítás a fedettinfo@spaheviz.hu e-mail címen vagy a +36 83 501 700 / 167 melléken kérhető. 

 

Vissza az előző oldalra