Európai Sporthétbe ugortunk a Hévízi Tófürdővel!

Szerző/Forrás: Dr. Csiszár Béla Dátum: 2019-10-01
ewos_kép.png
ewos_kép.png

2019. szeptember 23. és 30. között ismét megrendezésre került az Európai Bizottság által életre hívott legnagyobb sportesemény sorozat, az Európai Sporthét. Az egész Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az európaiakat, és közte a magyarokat is, hogy minél többet mozogjanak a Sporthét ideje alatt, illetve ennek hatásra a Sporthetet követően is aktívak maradjanak.
Idén a Magyar Szabadidősport Szövetség - melynek tagja a Magyar Fürdőszövetség -csatlakozott az Európai Sporthét partnerei közé, hogy a hazai fürdők is minél nagyobb számban részesei legyenek az eseménysorozatnak, és ezeken a helyszíneken is megjelenhessen a Sporthetet népszerűsítő #BeActive üzenet.
A Magyar Fürdőszövetség egyik legnagyobb gyógyidegenforgalmi tevékenységét folytató tagja a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház is csatlakozott a kampányhoz, 2019. szeptember 23 – 27 között, egy hétig változatos programokkal várta az érdeklődőket.
Minden nap Tókerülő Nordic Walkingon, vizi- és gerinctornán vehettek részt a sportolni, mozogni vágyók. Két alkalommal testösszetétel mérést rendeztük. Az utolsó napon, a rendezvény záróeseményeként, első, de nem utolsó alkalommal, 100 m-es „Tóátúszást” szerveztünk, az Szent András Kereszt és az Óratorony között. Itt a regisztrált indulók között, értékes nyereményeket sorsoltunk ki. Az érdeklődésre tekintettel, további hasonló sportolási lehetőség rendezését tervezzük a jövőben megvalósítani, melyről a későbbiekben fogunk beszámolni. Ezek után beszéljenek a képek!
BE ACTIVE a jövő évi rendezvényig!

 

Dr. Csiszár Béla

főszervező

Vissza az előző oldalra