GIFT-CARD


Tegye különlegessé az ünnepeket, vásároljon Hévízi Tófürdőbe szóló ajándékkártyát szeretteinek!

 

giftcard.jpg
giftcard.jpg
Mi az ajándékkártya?

Egy tetszőlegesen értékben (5 000 - 250 000 Ft-ig) feltölthető plasztik alapú elektronikus ajándékutalvány, amely a vásárlástól számított 1 éven belül váltható be szolgáltatásokra.

Az Ajándékkártya feltöltésének 3 egyszerű lépése:
  1. Döntsön az ajándékozás (feltöltés) összegéről 5.000 és 250.000 Ft között!
  2. Kérje a pénztárost, hogy töltse fel kártyáját!
  3. Fizessen a kasszánál!
 

 

Mit kell tudni a beváltásról?

Az ajándékkártya a www.gif-card.hu weboldalon feltüntetett Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő elfogadóhelyeken, a Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő által meghatározott termékekre és szolgáltatások vásárlására, igénybevétele esetén használható fel.
További információkért látogasson a www.gif-card.hu web-oldalra!

A kártya a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. Kártyán szereplő összeg készpénzre nem váltható, és nem kamatozik. Kártya nem személyhez kötött, így átruházható. Elvesztés, eltulajdonítás, a kártyával kapcsolatos – akár harmadik személy által történő – visszaélés esetén a kártyán szereplő összeg jóváírására nincs lehetőség. Az ajándékkártya a Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő által meghatározott termékek és szolgáltatások vásárlása, igénybevétele esetén használható fel. A kártyával kapcsolatos reklamációs ügyintézés: +36 1 346 0500 Call Center.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az ajándékkártya?
Az ajándékkártya egy előre kifizetett értékkártya, funkciójában az ajándékutalványhoz hasonlítható, amely a Hévízi Tófürdőn használható fel belépőjegyek és kezelések vásárlására. 
 
Online rendelhetek ajándékkártyát?
Nem. Az ajándékkártyát csak személyesen a Tófürdő pénztáraiban lehet megvásárolni. 
 
Honnan tudható meg, hogy mekkora összeg van az ajándékkártyán?
A https://cardnet.hu/gift-card/ oldalon lekérdezhető a kártyabirtokos által az ajándékkártyán szereplő egyenleg (a kártyatulajdonosoknak egyenleglekérdezési felületen) a kártya hátoldalán található 12 jegyű azonosító szám megadásával.
 
Hol használhatom fel a kártyámat?
A kártya a hozzá tartozó elfogadóhelyeken váltható be (Hévízi Tófürdő pénztárak és Festetics Fürdőház terápia recepció), tetszőleges értékben, akár többszöri részletben a névérték erejéig. 
 
Hogyan használjam az ajándékkártyát?
Az ajándékkártya használata egyszerű: fizetésnél adja át a pénztárosnak a kártyát. A fizetendő összeg a kártyán szereplő egyenlegből levonásra kerül. Amennyiben az ajándékkártyán szereplő összeg nem fedezi a teljes vételárat, a különbözetet más fizetési eszközzel (például bankkártya, SZÉP-kártya, készpénz) kell kiegyenlíteni. Az ajándékkártyán szereplő, fel nem használt egyenleg készpénzre nem váltható.
 
Milyen értékű ajándékkártyák léteznek?
Tetszőleges értékben (5000 Ft és 250 000 Ft között) vásárolhatók meg (tölthetők fel).
 
Bárki felhasználhatja az ajándékkártyát?
Igen. Mivel név nem szerepel a kártyán, így nem csak a kártyabirtokos használhatja, hanem tetszés szerint másra is átruházható.
 
A kártyák azonnal felhasználhatók?
Nem, a kártyák önmagukban – feltöltés előtt – értéktelenek. Vásárlás esetén a pénztárnál tölthetjük fel őket a kívánt pénzösszeggel.
 
Mi a teendő az ajándékkártyával, ha a kártyán szereplő összeg elfogyott? El lehet dobni?
Igen, a kártya eldobható, ismételten nem tölthető fel.
 
Meddig érvényes az ajándékkártya?
A feltöltéstől számított 1 évig érvényes és használható fel a hozzá tartozó elfogadóhelyeken, ezután már nem, értéktelenné válik, érvényességi ideje nem hosszabbítható meg.
 
Letiltható-e az ajándékkártya?
Nem. Az ajándékkártya nem névre szól, egyedi azonosító kóddal nem rendelkezik, nem tiltható le.

 

Az ajándékkártyával kapcsolatos további kérdéseit felteheti a Hévízi Tófürdő információs pultjánál személyesen, vagy:

Vissza az előző oldalra