Az év Gyógyfürdője 2020-ban kitüntetés

Dátum: 2021-07-22

 

 

img_2818.jpg
img_2818.jpg

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház a világon egyedülálló természeti kinccsel rendelkező Intézmény, mely a több száz éves orvosszakmai háttérrel és a természetes gyógytényezőkkel továbbra is meghatározó szerepet tölt be az egészségturisztikai piacon.

Mindezt bizonyítja, hogy az elmúlt évek során már számos kitüntetést tudhat magénak az Intézmény, melynek sora idén is egy újabb elismeréssel bővült.

Az Utazó magazin a hagyományaihoz híven idén is meghirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását olvasói, testvérportáluk AzÜzlet.hu olvasói, valamint a határon túli magyar médiumok körében. Az olvasók és a turisztikai szakemberek szavazatai alapján hirdették ki az idei év nyerteseit.

 

A legtöbb szavazatot a fürdők között a Hévízgyógyfürdő és Szent András Kórház kapta, így Az év Gyógyfürdője címet elnyerte.

A díjat Dr. Holléné Dr. Mándó Zsuzsanna Intézményvezető Főigazgató vette át  Potápi Árpád János Nemzetpolitikai Államtitkártól 2021.07.21-én Budapesten.

Vissza az előző oldalra