Fedett Fürdő és Terápiás Centrum

Kedves Vendégeink!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Fedett Fürdő Medencefürdője 2021.05.03-tól ismét megnyitotta kapuit. Így a súlyfürdő, egyéni és csoportos víz alatti torna is ismét igénybe vehető!

A „Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról” szóló rendelet értelmében a Fedett Fürdő és Terápiás Centrum Medencefürdőjébe érvényes magyar védettségi igazolvány és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes felmutatásával lehet belépni.

  • Az igazolványok ellenőrzésére a medencefürdő pénztáraiban kerül sor. Az igazolványok hiánya esetén a szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség
  • Az öltözők területén kérjük, tartsa meg a 1,5m-es távolságot és ügyeljen a megfelelő kézhigiéniára.
  • Medencefürdő öltözőiben valamint a medencetérben a szájmaszk használata a fürdő vendégei számára nem kötelező!
  • Az előírásoknak megfelelően minden vendég után a karórák és a használt öltözőszekrények fertőtlenítésre kerülnek, biztosítva ezzel a biztonságos fürdőzést.


Kellemes fürdőzést kívánunk!


Fedett Fürdő és Terápiás Centrum Vezetősége

SZAKRENDELÉSEK ÉS DIAGNOSZTIKA

Szakrendeléseink és diagnosztikai szolgáltatásaink igénybevételéhez előjegyzés szükséges! Központi betegelőjegyzésnél időpont kérhető: Munkanapokon 08:00 órától 13:00 óra között Szeményesen a Fedett Fürdő és Terápiás Centrum betegirányítás 8-as pultjánál, Telefonon: 06/83/343-481, E-mailen: elojegyzes@spaheviz.hu

Tovább

MEDENCEFÜRDŐ

Kedves Vendégeink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Fedett Fürdő Medencefürdője 2021.05.03-tól ismét megnyitotta kapuit. Így a súlyfürdő, egyéni és csoportos víz alatti torna is ismét igénybe vehető! A „Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról” szóló rendelet értelmében a Fedett Fürdő és Terápiás Centrum Medencefürdőjébe érvényes magyar védettségi igazolvány és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes felmutatásával lehet belépni. Az igazolványok ellenőrzésére a medencefürdő pénztáraiban kerül sor. Az igazolványok hiánya esetén a szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség Az öltözők területén kérjük, tartsa meg a 1,5m-es távolságot és ügyeljen a megfelelő kézhigiéniára. Medencefürdő öltözőiben valamint a medencetérben a szájmaszk használata a fürdő vendégei számára nem kötelező! Az előírásoknak megfelelően minden vendég után a karórák és a használt öltözőszekrények fertőtlenítésre kerülnek, biztosítva ezzel a biztonságos fürdőzést. Kellemes fürdőzést kívánunk! Fedett Fürdő és Terápiás Centrum Vezetősége  

Tovább

GYÓGYSZERTÁR

Cím: 8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1. Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Fedett Fürdő és Terápiás Centrum Tel.: 06-83-501-700 / 230 m.   

Tovább

TERÁPIA

Fedett Fürdő és Terápiás Centrum 1964 és 1968 között Hévízen építették fel az ország akkor legmodernebb fedett fürdőjét, hogy ezzel enyhítsék a téli fürdőzés és gyógykezelés gondjait. A technológiai fejlődés (kútfúrások) megteremtette a gyógytótól távolabbi területen is a komplex balneoterápia alkalmazásának lehetőségét.    

Tovább
Vissza az előző oldalra

- Kapcsolat -

logo
placeholder
placeholder

8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.

worldmap
worldmap

GPS: N 46° 47,188', E 17° 11,460'

phone
phone

Telefon: +36 83 501 700, Fax: +36 83 540 144

email
email

E-mail: info@spaheviz.hu