Elismeréseink

EuropeSpa MED védjegyet kapott a Hévízi Tófürdő és szállodája (Hotel Spa Hévíz*******) egyaránt.

Hévízi-tó és Tradicionális Gyógyászat HUNGARIKUM

2015. év elején a Hévízi-tó és a tradicionális hévízi gyógyászat bekerült a Magyar Értéktárba kiemelkedő nemzeti értékként, majd június végén hungarikum lett. Hungarikummá az a magyar érték válhat, amely egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsterméke. A hévízi gyógyászat világszerte elismert, alapvető elemei kifejezetten a tóra, a gyógyvízre, az iszapra épülnek.

Greennovációs Nagydíj

Greennovációs díjat is nyert az Intézmény a „Környezetvédelem az egészségügyben” című projektjével. A pályázat a fenntartható idegenforgalmat járta körül, „csak olyan környezetvédelmi beavatkozásokkal és innovatív megoldásokkal lehetséges, melyek használatával biztosítani lehet a Hévízi-tó és természetes környezetének megóvását.” Ennek érdekében napelem park került kialakításra, hasznosításra kerül az elfolyó medenceviz, valamint megalkotásra került egy olyan monitoring rendszer, amely során éjjel-nappal ellenőrizni lehet a tó vízének hőmérsékletét, a bekerülő baktériumokat, szennyeződéseket.

Ozone díj

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház a megvalósult és tervezett energetikai fejlesztéseit bemutatva nyújtotta be a pályázatát a 2017-es Ozone-díjra. A pályamunka a balneológiára felhasznált elfolyó víz hasznosítását, valamint a Hévízi-tóból elfolyó felszíni termálvíz hő hasznosítását helyezte fókuszba, mellyel a nagyvállalatok kategóriában a III. helyezést érte el.

Vissza az előző oldalra

- Kapcsolat -

logo
placeholder
placeholder

8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.

worldmap
worldmap

GPS: N 46° 47,188', E 17° 11,460'

phone
phone

Telefon: +36 83 501 700, Fax: +36 83 540 144

email
email

E-mail: info@spaheviz.hu